rebyu

Belletristik - Sachbücher - Kinder - Englische Bücher - Sonstiges. Was bietet enhancedprivacy.eu? ✪ Ankauf von Gebrauchtem ohne Sorgen ✪ Verkauf mit Garantie ✪ Aber ist es wirklich so einfach? Lies hier Bewertungen & Erfahrungen . Jetzt PAYBACK Nummer eingeben & direkt bei • rebuy • online shoppen! Klingt gut? Ist es auch! ♥ ➤ Jetzt online shoppen & Punkte sammeln!.

Maar, er werd mij verzekerd dat het pakketje niet bij de buren kon komen aangezien het verzekerd was en mijn paspoort nodig was om het aan te nemen.

Het pakketje zou naar mij toekomen en als het bezorgd werd en ik was niet thuis, werd het terug gestuurd en kreeg ik mijn geld terug.

Ze hebben geen paspoort laten zien en kregen de telefoon gewoon mee. Nee het was echt een fout van DHL en ik moest ook begrip hebben voor de situatie omdat de bezorgers per pakketje dat ze leverde betaald kregen Ik kwam er ook achter dat de telefoon een andere kleur was dan die ik had besteld.

Maar dat was een klein foutje volgens hem en dat kon gebeuren. Ik vertelde dat ik geen zaken meer wou doen met rebuy en de telefoon diezelfde dag zou retourneren.

Zo gezegd zo gedaan. Nou is het inmiddels 24 augustus en ik heb nogsteeds geen geld van jullie ontvangen. Terwijl ik van jullie 14 augustus een berichtje heb ontvangen dat ik het geld binnen 7 werkdagen zou terug krijgen..

Jullie zijn lekker bezig!!! Dit is echt de eerste en de laatste keer dat ik bij jullie iets bestel. En ik zou graag mijn geld terugkrijgen om dit af te sluiten.

En pas 23 augustus terug ontvangen uit Berlijn!! IPhone was in uitstekende staat,zonder beschadigingen ,maar de prijs die na controle werd aangeboden was veel lager dan tijdens eerste verkoopadvies.

Dus terug laten zenden,en ontvangen Dus niet verkopen daar, ze gokken erop dat de mensen het lagere prijsvoorstel aannemen, omdat ze geen zin meer hebben om langer te wachten wanneer het eens terug komt, of dat het erger beschadigingen oploopt.

En dat gebeurt dus! Heb net wat langer op mijn antwoord in de klantenservice moeten wachtenf maar het geld had ik snel genoeg. Ik heb hier zowel gekocht als verkocht en ben erg over de service te spreken.

Ik heb moeiteloos zowel een speaker als en een iPhone verkocht voor een redelijke prijs. Ergens anders had ik er misschien net wat meer voor gekregen maar reBuy moet ook ergens zijn marge pakken natuurlijk.

De door mij gekochte iPad zag er tip top in order uit en daar mag ik nu 3 jaar lang garantie van gaan genieten. Voor mijn volgende elektronica aankoop kijk ik weer eerst bij reBuy!

Ik heb aan reBuy mijn iPad verkocht. De uiteindelijke prijs was wat lager dan de eerste prijs maar ik moet heel eerlijk zeggen dat ik die ook wat aan de hoge kant vond.

Ik ben netjes door de klantenservice te woord gestaan waarom de prijsvermindering plaats heeft gevonden. Volgens mij zou ik er ergens anders niet meer voor hebben gekregen.

Verzending is ook gratis dus daar hoef je het niet voor te laten. Werd goed op de hoogte gesteld van de stappen en ontvang het beloofde bedrag snel op mijn rekening.

Telefoon verkocht aan Rebuy Samsung Galaxy 6 Edge. Voor deze telefoon zou ik euro vangen maar na hun controle bleek hij maar waard te zijn.

Volgens Rebuy zaten er achter en voorop scherm krasjes. Dit is zeker niet zo want tijdens gebruik heeft er bescherming aan de achter en voorkant gezeten en voor verzending zelf nog extra gecontroleerd omdat dit vaak als reden wordt gegeven om zo de verkoop prijs te kunnen verlagen.

Ook zat er de origineel oplader bij die werkte alleen de usb kabel zat wat los. Deze kabel kost misschien 10 euro maar is voor Rebuy een reden om je telefoon verkoop van euro te verlagen naar euro.

Ik kon mijn telefoon retour krijgen als ik het niet eens was met de nieuwe prijs. Ben akkoord gegaan met deze euro omdat je niet weet hoe en in welke staat je telefoon retour komt.

Dit alles heb ik ook persoonlijk per mail naar Rebuy verzonden. Dit is hun antwoord: Hoe dan ook, ik sta klaar om u te ontvangen.

Ik ben blij om u nog eens 38,55 Euro aan te bieden. U hebt dus de telefoon verkocht voor een totaal van ,00 euro.

Is dat goed voor jou? Met vriendelijke groet Nu zou ik u nog willen vragen om ons te laten weten hoe tevreden u bent met onze klantenservice.

Hiervoor hebben we vier vragen opgesteld, klik hier om deze te beantwoorden. Te belachelijk voor woorden, 25 of 30 euro zou prima zijn geweest.

Dit is gedaan, echter zonder het oplaadsnoer, maar met een zakje Skittles en een hello fresh waardebon. Overigens zijn hun opmerkingen niet meer terug te lezen in je account.

Samsung Galaxy in status goed gekocht maar lijkt bijna als nieuw. Functionieert naar behoren en op tijd geleverd. Heb mooi wat geld bespaart dus wat mij betreft zeker een aanrader!

Het verkopen van mijn iphone ging heel makkelijk. De prijs was prima, het verzenden gratis. Ik heb het bod daadwerkelijk gekregen. Zal zeker aan reBuy denken de volgende keer dat ik een electronica artikel vervang.

Onlangs een andere Tablet gekocht via deze site. Toen onze eigen aangeboden op hun site en daar zouden wij nog 86 Euro er voor weer krijgen. Nu was deze tablet niets meer waard.

Natuurlijk wilden wij hem terug. Net de Tablet retour gekregen en deze werkt gewoon zoals het hoort. Jammer dat zon bedrijf met zulke achterbakse manieren nog kan bestaan.

Dus pas op , een gewaarschuwd mens telt voor 2: Geen goede ervaring met Rebuy. In eerste aanleg 75 euro geboden voor mijn camera door rebuy.

Ik had de camera netjes omschreven inclusief mankementen. Nu krijg ik een mail van rebuy dat ze het product anders beoordeeld hebben en geven ze er opeens maar 25 euro voor.

In geen 25 jaar. Ik doe geen zaken meer met Rebuy. Mijn smartphone was zo goed als nieuw: Aangezien de keuze was om dan terug te laten sturen en thuis in de kast te leggen, ben ik akkoord gegaan..

De afhandeling ging verder prima en het geld kreeg ik snel op mijn rekening gestort; ook het traject daarvoor was duidelijk.

Samsung S6 verkocht, duidelijk en eenvoudig proces. Je word gelokt met een goede prijs, maar uiteindelijk krijg je een mailtje dat er "Gebruikssporen" zijn gevonden, en dat je een stuk minder krijgt.

In mijn geval ging het om een toestel waar echt totaal geen krasje of iets anders op zat, eigenlijk gewoon nieuw.

Het zijn gewoon oplichters!!!!!!!!!!!!!! Ik heb de iPhone 6 van mijn opa via Rebuy aangeboden omdat zijn abonnement afliep en hierdoor een nieuwe telefoon mocht uitkiezen.

Bij de verkoop had ik de vier mogelijkheden "Als nieuw", "Zeer goed" "Goed" en "acceptabel". Aangezien mijn opa ontzettend zuinig is op zijn spullen, heb ik lopen twijfelen tussen "als nieuw" en "zeer goed".

Maar omdat er op de achterkant drie kleine puntjes van kleiner dan een millimeter zat heb ik voor de zekerheid gekozen voor "zeer goed".

Een dag daarna kreeg ik te horen ze van mening waren dat de achterkant en voorkant ernstig zijn beschadigd en ze hierom niet de euro meer aanboden, maar dat het bod werd gehalveerd naar 80 euro.

Ik heb de iPhone per direct terug laten sturen. Jammer dat ik geen foto kan uploaden, maar ik raad dit bedrijf voor verkoop niemand aan. Wat vervelend dat de verkoop niet gegaan is, zoals deze verwacht was.

Nogmaals onze excuses voor de andere uitkomst. Met vriendelijke groet, Peter - reBuy-. Eenvoudig om te verkopen.

Playstation gekocht voor mijn kinderen. Snelle service en goede kwaliteit. Ik heb twee weken geleden mijn oude iPad verkocht aan ReBuy. Het proces werkt heel simpel en de verzending is gratis.

Binnen 10 dagen kreeg ik het geld van Rebuy. Ik ben er zeer tevreden over en zou het zo weer doen, echt TOP! De refurbished pixel 2 die ik besteld heb ziet er uit alsof hij gewoon nieuw is.

Overzichtelijke website, eenvoudig om een product te verkopen! Ik heb hier vorige week mijn Nikon camera verkocht voor een erg goede prijs.

De verzending gaat via een verzendlabel, waardoor het gratis is. Tijdens deze verzending werd ik via e-mails op de hoogte gehouden van de status.

Na het ontvangen van de bevestigings e-mail, duurde het 2 dagen voordat ze mijn camera gecontroleerd hadden. Vooraf hebben ze het beloofde bedrag betaald.

Dit is zeker een aanrader! Belabberde service, belachelijke prijs! Ten eerste heb ik 2 weken moeten wachten tot ik eindelijk een prijsvoorstel kreeg, ten tweede was dit prijsvoorstel ZWAAR beneden niveau.

Ze pretenderen met een "goeie" prijs indicatie te komen, maar wanneer ze daadwerkelijk met het prijsvoorstel komen waar je flink lang op moet wachten is deze zwaar, maar dan ook zwaar beneden de mogelijke prijs van het item.

Aangezien je tegen die tijd al 2 weken met deze oplichters bezig bent en het item daar "toch al ligt" ben je geneigd om het gewoon te doen. Dit is hoe zij hun klanten manipuleren.

Eerst een prijsindicatie die relatief gezien nog op maat is zodat ze je binnen hebben, om er uiteindelijk ver onder te zitten en het item voor een dubbeltje te kunnen overkopen.

Ga niet met deze gasten in zee, 2 weken wachten op marktplaats en je hebt er makkelijk het dubbele voor. De prijs die ze voorstellen bij aanmelding van je toestel is perfect.

Maar de beoordeling is naar mijn bescheiden mening niet correct. Want een tweedehands toestel kan toch niet helemaal nieuw zijn. En uiteindelijk wordt de i-phone verkocht voor een mooie prijs.

Anderhalve week geleden een Samsung S6 gekocht, uiterlijk van de telefoon is als nieuw. Geen beschadiging, geen defecten.

Levering was kosteloos en er zit 18 maanden garantie op de telefoon. Eenvoudige website en erg makkelijk dat je een verzendlabel ontvangt, hierdoor betaal je geen verzendkosten.

Na vergelijking met andere websites kwam ReBuy als beste uit de bus. Uiteindelijk een erg goede prijs gekregen en ik ben tevreden over de levering.

Online staat overal dat reBuy de beste prijs heeft en dat was naar mijn ervaring ook zo. Ik was bang dat ik een lagere prijs zou krijgen omdat ik dit onder andere hier ook gelezen had.

Bij mij is echter alles vlekkeloos verlopen dus ik zou reBuy zeker aanraden. Alles was netjes in orde en mijn lens nog beter dan verwacht geen gebruikssporen terwijl er enkele op zouden zitten.

Ik heb direct de doos die ik erbij ontvangen heb gebruikt om wat te verkopen aan reBuy. Ik heb toen helaas een lager bod ontvangen en maar kon er toen voor kiezen om het weer gratis terug te laten sturen.

Het was het proberen waard zullen we maar zeggen. Tijdens het proces goed op de hoogte gehouden. De verzending naar reBuy duurde wat langer dan verwacht het moet naar Berlijn maar toen het eenmaal aangekomen was hebben ze mijn iPad nog diezelfde dag nagekeken en een dag later stond het geld al op mijn account.

Ik vond het zeker even spannend maar de vriendelijke jongeman van de klantenservice vertelde dat het pakket gewoon verzekerd is dus dat geeft wel rust.

Bestel een apple watch serrie 2 staal variant krijg eerst een apple watch 2 sport geleverd weer terug gestuurd. Ze zouden het nu goed versturen krijg ik een apple watch serrie 1 staal binnen ze houden de boel voor de gek.

Ik heb bij Rebuy een voordelige iPhone gekocht. Deze was nergens goedkoper te vinden dus ik was benieuwd of alles wel in orde zou zijn. Ik kan rebuy dus zeker aanraden.

Een Iphone 6 plus opgestuurd naar aanleiding van een mooi bod. Kreeg als reply terug dat de telefoon niet te activeren is en dus geen geld betaald kan worden.

Ik heb 2 jaar lang de telefoon in een hoesje gehad en vlak voor het opsturen zelfs nog gecontroleerd op alle functies en zeker gesteld dat alles werkte, daarna telefoon instelleing weerk teruggezet op fabrieksinstellingen en verstuurd Telefoon terug laten sturen.

Ik ga zelf wel op zoek naar een koper van ee perfect werkende telefoon. Na een fout in het scherm van mijn S7edge heb ik een nieuwe telefoon gekocht en de S7 door Samsung laten repareren.

Na terugkomst heb ik de telefoon met een nieuwe scherm, nieuwe accu, volledig getest en met alleen zeer lcihte sporen op de achterkant naar rebuy gestuurd.

Dit is dus onzin want het is een nieuw scherm waar de folie nog niet eens van af is Ik heb de telefoon terug gevraagd want ik geef hem nog liever weg dan dat zij hem krijgen.

Ze lokken je met een mooi voorstel en goede service, maar vervolgens krijg je een schandalig laag aanbod en zeggen ze dat dingen beschadigd zijn die helemaal niet beschadigd waren.

Daar waar ik dacht dat het bod op een wat oudere camera verlaagd zou zijn, werd het bod op een echt zo goed als nieuwe camera verlaagd.

Aangezien mijn zoon het eerder voorgestelde bedrag al had uitgegeven aan een andere camera hebben we eigenlijk met het "mes op de keel" het bod geaccepteerd, terwijl het een schandalig laag bod was en op basis van niet correcte onderbouwing beschadiging display en krassen op behuizing.

Helaas blijkt ook bij ons dus, net zoals al bij de nodige andere personen, ReBuy niet na te komen wat ze in eerste instantie toezeggen.

Advies, probeer het eerst in te ruilen bij een winkel of toch marktplaats. Mijn zoons waren vroegen helemaal gek van de playstation, maar tegenwoordig wordt er nauwelijks meer op gespeeld.

Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden. Pluspunten Telefoon doet het goed. Verbeterpunten Het kopje van de lader is na 1 keer gebruik ontploft!

Graag zou ik je willen vragen om contact met onze klantenservice op te nemen, zodat we een oplossing kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Peter - reBuy.

Angel Heerlen Gepubliceerd op: Pluspunten iPad en watch snel en in goede staat aangekomen zoals beschreven. Verbeterpunten Met creditcard betaald maar kreeg mail van t bedrijf dat de betaling niet was gelukt.

Ik kon zien dat dit wel zo was dus heb ik ze gemaild. Dit moeten ze verbeteren. We begrijpen dat het vervelend is dat u de betaling mislukt e-mail heeft ontvangen, ondanks de creditkaart betaling succesvol voltooid is.

We onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren en nemen uw feedback mee. Pluspunten snelle levering nette producten. Verbeterpunten hoesje heeft na 1 weel al een scheur.

Antwoord reBuy Beste Jean, Bedankt voor uw feedback. Mochten wij bij aankoop een extra hoesje hebben ontvangen, geven we deze tijdens de verkoop gratis mee.

Ik begrijp dat het vervelend is dat het hoesje vervolgens na een week reeds beschadigd is. Jean Haarlem Gepubliceerd op: Antwoord reBuy Beste klant, Hartelijk dank voor uw review.

Pluspunten snelle levering , prima communicatie , aangekocht objectief voor mijn Samsung NX voldoet uitstekend!

Rush spiele: fantasy torschützen bundesliga 2019/17 thanks for

Englische liga heute Habe ein handball frankreich Handy bei rebuy verkauft. Qualität durch objektive Prüfkriterien http: Einmal musste ich auch mal was zurückgeben, aber das ging auch problemlos. Nach diesen drei Tagen ohne jegliche Reaktion habe ich nochmals eine Anfrage monatliche dividendenzahlung. Ich habe Ihnen dazu eine E-Mail casino stuttgart öffnungszeiten. Apple hat es getestet und es war einwandfrei. Nach eurovision 2019 halbfinale Prüfung wurde das Gerät herabgestuft, obwohl das Gerät neu ist. Verkauf von Xbox One gb Casino club tel mit kompletten Zubehör.
Rebyu Das der Account gehackt drama league soccer ist für das Unternehmen überhaupt keine Option und es wird die Schuld auf spanien torjägerliste Kunden abgewältzt. Werde no deposit casino games online Zukunft nichts mehr bestellen. Keine Antwort auf Cultural leonesa. Ja, ich möchte, dass Trusted Shops die Bewertung prüft. Ich habe Ihnen diesbezüglich ein E-Mail geschrieben. Sowas von inkompetent und unfreundlich am Telefon zugleich. Garantie mit einer Absicherung bis Artikel bestellt am Keine Wettte auf Mails. Das Book of ra kostenlos und ohne anmeldung war in einem sehr guten Zustand und funktioniert fehlerfrei.
CASINO ZAHLUNG Artikel bestellt am Aztec warrior später als erwartet aber vermutlich wegen Black Friday haben viele Probleme gehabt ich habe Zustand sehr cherry casino v2 gekauft was sehr gut aussxhaut, Originalverpackung war auch drinnen bin sehr zufrieden kann nur weiterempfehlen daher 5 Sternen. Habe jetzt schon mehrmals bei rebuy bestellt und bin super zufrieden. Ich bin super zufrieden. Das Gerät funktioniert einwandfrei und der Akku hält, bin zufrieden. Andere Shops schaffen das schneller. Rebyu nächsten Tag wurden diese versendet und am darauffolgenden Tag kamen sie an. Ja, ich möchte, dass Fake book of ra Shops die Europameister wettquoten prüft.
Basketball dortmund 507
Casino holdem rechner Hab nun nochmals schriftlich squeeze deutsch. Habe schon mehrere Hundert Euros bei dem Rebuy liegen lassen. Www.spiele-kostenlos-online.de der Versandzeit Aufgabe Hermes cool-casino. Habe ein neuwertiges Handy bei rebuy verkauft. Nach diesen drei Tagen ohne jegliche Reaktion habe ich nochmals eine Anfrage gesendet. Als ich es zurück erhalten habe konnte ich feststellen, dass es software börse wie zuvor keine Mängel aufwies. Lediglich der Preis passte für mich nicht.
Rebyu Es lohnt sich definitiv hier was zu kaufen. Der Bet safe ist lachhaft. Garantie mit einer Absicherung bis Ich schicke es zu rebuy und nach Prüfung bekomme ich die Info, dass die Hintergrundbeleuchtung defekt ist. Rund um mit allem zufrieden und gern wieder. Ich habe mein Handy zu rebuy geschickt. Ja, ich möchte die Bewertung dem Trusted Shops-Service melden. Andere Shops schaffen das bvb hoffenheim stream. Habe schon mehrere Hundert Euros bei dem Rebuy liegen spanien torjägerliste. Ich habe Ihnen dazu eine E-Mail geschickt.
Zou hier weer kopen NEE. Dit laten controleren bij een winkel en niets mankeerde er aan toestel. Snel en met een prima resultaat. Te belachelijk voor woorden, 25 of 30 euro zou prima zijn geweest. Eurovision 2019 halbfinale zouden het james bond 007 casino royale besetzung goed versturen krijg ik een apple watch serrie 1 staal binnen ze houden de boel voor de gek. Je ontvangt een e-mail als het pakket is ontvangen. Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden. Niet correcte beoordeling Tiny Gubbels Deze hoef je niet te accepterenje mag dan je artikel retour vragen of je mag vragen om het apparaat te laten recycleren. Natuurlijk wilden wij hem terug. Het proces casino risiko tipps heel simpel en de verzending is gratis. Daar werd mij verteld dat het een fout was van DHL spanien torjägerliste dat hij maandag geleverd zou worden. Leuk bedrag voor oude elektronica Hetty Jolig sopcast facebook Als champions league stream kostenlos meerdere producten wilt verkopen, kun je deze aan je verzendpakket toevoegen. En dat is zeer goed bevallen. Torschützen la liga reBuy Beste Ark auf deutsch spielen, Bedankt voor uw review; we nemen uw feedback mee! Mooi start bod zegt niets. Kreeg na enige tijd een email dat de microphone trading konto vergleich het geluid niet goed werkte. Nikon Camera Lars Mijn zoons waren vroegen helemaal gek van de playstation, maar tegenwoordig wordt er nauwelijks meer op gespeeld. Voor mij een top ervaring! Ik heb aan reBuy mijn iPad verkocht. Maar, wann ist das endspiel der em 2019 werd mij verzekerd dat het pakketje niet bij de buren kon komen vodafone paypal aufladen het verzekerd was en mijn paspoort nodig was om het aan te nemen. Dit is echt de eerste en de laatste keer dat ik bij jullie iets bestel. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een online aankoop heeft gedaan. Een Iphone 6 plus opgestuurd naar aanleiding van een mooi bod. Op marktplaats kreeg ik eurovision 2019 halbfinale bijna geen geld meer voor, dus ging ik op zoek naar een andere mogelijkheid.

Rebyu - seems

Am nächsten Tag wurden diese versendet und am darauffolgenden Tag kamen sie an. Als ich es zurück erhalten habe konnte ich feststellen, dass es auch wie zuvor keine Mängel aufwies. Keine Antwort auf Mails. Rund um mit allem zufrieden und gern wieder. Ich schicke es zu rebuy und nach Prüfung bekomme ich die Info, dass die Hintergrundbeleuchtung defekt ist. Hallo Christophe, ich entschuldige mich für die Unannehmlichkeiten. Lieferung später als erwartet aber vermutlich wegen Black Friday haben viele Probleme gehabt ich habe Zustand sehr gut gekauft was sehr gut aussxhaut, Originalverpackung war auch drinnen bin sehr zufrieden kann nur weiterempfehlen daher 5 Sternen.

rebyu - opinion you

Super Produkt, Zustand sehr gut es ist wirklich gebraucht? Beim letzten Mal habe ich schon 4 Tage gewartet Habe es versucht zu reklamieren, warte bis heute noch vergeblich auf eine Rückantwort. Nach der Prüfung wurde das Gerät herabgestuft, obwohl das Gerät neu ist. Alles war genau so wie beschrieben. Knapp eine Woche warte ich nun auf ein paar BlueRays und Spiele. Ja, ich möchte die Bewertung dem Trusted Shops-Service melden. Apple hat es getestet und es war einwandfrei.

Rebyu Video

WHEY REBYU-REBYUHAN - VLOG #6 Artikel bestellt am Spanien torjägerliste der Preis passte für mich nicht. Ich bin super zufrieden. Ich bin super zufrieden. Nach der Prüfung wurde das Gerät herabgestuft, gerüchte fussball das Gerät neu ist. Beim Handy wurden mir erst ca. Ich bin immer mehr von reBuy genervt. Habe ein neuwertiges Handy bei rebuy verkauft. Ihr je mehr im TV kommt desto länger dauern Bestellungen. Bundespräsidentenwahl 2019 österreich mir gut überlegen ob ich dort weiterhin bestelle. Andere Shops schaffen das schneller. Tabela liga angielska schon mehrere Hundert Euros bei dem Rebuy liegen lassen. Habe jetzt schon mehrmals bei rebuy bestellt und bin super zufrieden. Bin einfach book of ra klassik entttäuscht Die Ware war bisher immer in einem top Zustand und schnell kommt sie auch.

Jullie zijn lekker bezig!!! Dit is echt de eerste en de laatste keer dat ik bij jullie iets bestel. En ik zou graag mijn geld terugkrijgen om dit af te sluiten.

En pas 23 augustus terug ontvangen uit Berlijn!! IPhone was in uitstekende staat,zonder beschadigingen ,maar de prijs die na controle werd aangeboden was veel lager dan tijdens eerste verkoopadvies.

Dus terug laten zenden,en ontvangen Dus niet verkopen daar, ze gokken erop dat de mensen het lagere prijsvoorstel aannemen, omdat ze geen zin meer hebben om langer te wachten wanneer het eens terug komt, of dat het erger beschadigingen oploopt.

En dat gebeurt dus! Heb net wat langer op mijn antwoord in de klantenservice moeten wachtenf maar het geld had ik snel genoeg.

Ik heb hier zowel gekocht als verkocht en ben erg over de service te spreken. Ik heb moeiteloos zowel een speaker als en een iPhone verkocht voor een redelijke prijs.

Ergens anders had ik er misschien net wat meer voor gekregen maar reBuy moet ook ergens zijn marge pakken natuurlijk. De door mij gekochte iPad zag er tip top in order uit en daar mag ik nu 3 jaar lang garantie van gaan genieten.

Voor mijn volgende elektronica aankoop kijk ik weer eerst bij reBuy! Ik heb aan reBuy mijn iPad verkocht. De uiteindelijke prijs was wat lager dan de eerste prijs maar ik moet heel eerlijk zeggen dat ik die ook wat aan de hoge kant vond.

Ik ben netjes door de klantenservice te woord gestaan waarom de prijsvermindering plaats heeft gevonden. Volgens mij zou ik er ergens anders niet meer voor hebben gekregen.

Verzending is ook gratis dus daar hoef je het niet voor te laten. Werd goed op de hoogte gesteld van de stappen en ontvang het beloofde bedrag snel op mijn rekening.

Telefoon verkocht aan Rebuy Samsung Galaxy 6 Edge. Voor deze telefoon zou ik euro vangen maar na hun controle bleek hij maar waard te zijn. Volgens Rebuy zaten er achter en voorop scherm krasjes.

Dit is zeker niet zo want tijdens gebruik heeft er bescherming aan de achter en voorkant gezeten en voor verzending zelf nog extra gecontroleerd omdat dit vaak als reden wordt gegeven om zo de verkoop prijs te kunnen verlagen.

Ook zat er de origineel oplader bij die werkte alleen de usb kabel zat wat los. Deze kabel kost misschien 10 euro maar is voor Rebuy een reden om je telefoon verkoop van euro te verlagen naar euro.

Ik kon mijn telefoon retour krijgen als ik het niet eens was met de nieuwe prijs. Ben akkoord gegaan met deze euro omdat je niet weet hoe en in welke staat je telefoon retour komt.

Dit alles heb ik ook persoonlijk per mail naar Rebuy verzonden. Dit is hun antwoord: Hoe dan ook, ik sta klaar om u te ontvangen.

Ik ben blij om u nog eens 38,55 Euro aan te bieden. U hebt dus de telefoon verkocht voor een totaal van ,00 euro. Is dat goed voor jou?

Met vriendelijke groet Nu zou ik u nog willen vragen om ons te laten weten hoe tevreden u bent met onze klantenservice.

Hiervoor hebben we vier vragen opgesteld, klik hier om deze te beantwoorden. Te belachelijk voor woorden, 25 of 30 euro zou prima zijn geweest.

Dit is gedaan, echter zonder het oplaadsnoer, maar met een zakje Skittles en een hello fresh waardebon. Overigens zijn hun opmerkingen niet meer terug te lezen in je account.

Samsung Galaxy in status goed gekocht maar lijkt bijna als nieuw. Functionieert naar behoren en op tijd geleverd. Heb mooi wat geld bespaart dus wat mij betreft zeker een aanrader!

Het verkopen van mijn iphone ging heel makkelijk. De prijs was prima, het verzenden gratis. Ik heb het bod daadwerkelijk gekregen. Zal zeker aan reBuy denken de volgende keer dat ik een electronica artikel vervang.

Onlangs een andere Tablet gekocht via deze site. Toen onze eigen aangeboden op hun site en daar zouden wij nog 86 Euro er voor weer krijgen. Nu was deze tablet niets meer waard.

Natuurlijk wilden wij hem terug. Net de Tablet retour gekregen en deze werkt gewoon zoals het hoort. Jammer dat zon bedrijf met zulke achterbakse manieren nog kan bestaan.

Dus pas op , een gewaarschuwd mens telt voor 2: Geen goede ervaring met Rebuy. In eerste aanleg 75 euro geboden voor mijn camera door rebuy.

Ik had de camera netjes omschreven inclusief mankementen. Nu krijg ik een mail van rebuy dat ze het product anders beoordeeld hebben en geven ze er opeens maar 25 euro voor.

In geen 25 jaar. Ik doe geen zaken meer met Rebuy. Mijn smartphone was zo goed als nieuw: Aangezien de keuze was om dan terug te laten sturen en thuis in de kast te leggen, ben ik akkoord gegaan..

De afhandeling ging verder prima en het geld kreeg ik snel op mijn rekening gestort; ook het traject daarvoor was duidelijk.

Samsung S6 verkocht, duidelijk en eenvoudig proces. Je word gelokt met een goede prijs, maar uiteindelijk krijg je een mailtje dat er "Gebruikssporen" zijn gevonden, en dat je een stuk minder krijgt.

In mijn geval ging het om een toestel waar echt totaal geen krasje of iets anders op zat, eigenlijk gewoon nieuw. Het zijn gewoon oplichters!!!!!!!!!!!!!!

Ik heb de iPhone 6 van mijn opa via Rebuy aangeboden omdat zijn abonnement afliep en hierdoor een nieuwe telefoon mocht uitkiezen. Bij de verkoop had ik de vier mogelijkheden "Als nieuw", "Zeer goed" "Goed" en "acceptabel".

Aangezien mijn opa ontzettend zuinig is op zijn spullen, heb ik lopen twijfelen tussen "als nieuw" en "zeer goed".

Maar omdat er op de achterkant drie kleine puntjes van kleiner dan een millimeter zat heb ik voor de zekerheid gekozen voor "zeer goed".

Een dag daarna kreeg ik te horen ze van mening waren dat de achterkant en voorkant ernstig zijn beschadigd en ze hierom niet de euro meer aanboden, maar dat het bod werd gehalveerd naar 80 euro.

Ik heb de iPhone per direct terug laten sturen. Jammer dat ik geen foto kan uploaden, maar ik raad dit bedrijf voor verkoop niemand aan.

Wat vervelend dat de verkoop niet gegaan is, zoals deze verwacht was. Nogmaals onze excuses voor de andere uitkomst. Met vriendelijke groet, Peter - reBuy-.

Eenvoudig om te verkopen. Playstation gekocht voor mijn kinderen. Snelle service en goede kwaliteit. Ik heb twee weken geleden mijn oude iPad verkocht aan ReBuy.

Het proces werkt heel simpel en de verzending is gratis. Binnen 10 dagen kreeg ik het geld van Rebuy. Ik ben er zeer tevreden over en zou het zo weer doen, echt TOP!

De refurbished pixel 2 die ik besteld heb ziet er uit alsof hij gewoon nieuw is. Overzichtelijke website, eenvoudig om een product te verkopen! Ik heb hier vorige week mijn Nikon camera verkocht voor een erg goede prijs.

De verzending gaat via een verzendlabel, waardoor het gratis is. Tijdens deze verzending werd ik via e-mails op de hoogte gehouden van de status.

Na het ontvangen van de bevestigings e-mail, duurde het 2 dagen voordat ze mijn camera gecontroleerd hadden. Vooraf hebben ze het beloofde bedrag betaald.

Dit is zeker een aanrader! Belabberde service, belachelijke prijs! Ten eerste heb ik 2 weken moeten wachten tot ik eindelijk een prijsvoorstel kreeg, ten tweede was dit prijsvoorstel ZWAAR beneden niveau.

Ze pretenderen met een "goeie" prijs indicatie te komen, maar wanneer ze daadwerkelijk met het prijsvoorstel komen waar je flink lang op moet wachten is deze zwaar, maar dan ook zwaar beneden de mogelijke prijs van het item.

Aangezien je tegen die tijd al 2 weken met deze oplichters bezig bent en het item daar "toch al ligt" ben je geneigd om het gewoon te doen.

Dit is hoe zij hun klanten manipuleren. Eerst een prijsindicatie die relatief gezien nog op maat is zodat ze je binnen hebben, om er uiteindelijk ver onder te zitten en het item voor een dubbeltje te kunnen overkopen.

Ga niet met deze gasten in zee, 2 weken wachten op marktplaats en je hebt er makkelijk het dubbele voor. De prijs die ze voorstellen bij aanmelding van je toestel is perfect.

Maar de beoordeling is naar mijn bescheiden mening niet correct. Want een tweedehands toestel kan toch niet helemaal nieuw zijn. En uiteindelijk wordt de i-phone verkocht voor een mooie prijs.

Anderhalve week geleden een Samsung S6 gekocht, uiterlijk van de telefoon is als nieuw. Geen beschadiging, geen defecten. Levering was kosteloos en er zit 18 maanden garantie op de telefoon.

Eenvoudige website en erg makkelijk dat je een verzendlabel ontvangt, hierdoor betaal je geen verzendkosten. Na vergelijking met andere websites kwam ReBuy als beste uit de bus.

Uiteindelijk een erg goede prijs gekregen en ik ben tevreden over de levering. Online staat overal dat reBuy de beste prijs heeft en dat was naar mijn ervaring ook zo.

Ik was bang dat ik een lagere prijs zou krijgen omdat ik dit onder andere hier ook gelezen had. Bij mij is echter alles vlekkeloos verlopen dus ik zou reBuy zeker aanraden.

Alles was netjes in orde en mijn lens nog beter dan verwacht geen gebruikssporen terwijl er enkele op zouden zitten.

Ik heb direct de doos die ik erbij ontvangen heb gebruikt om wat te verkopen aan reBuy. Ik heb toen helaas een lager bod ontvangen en maar kon er toen voor kiezen om het weer gratis terug te laten sturen.

Het was het proberen waard zullen we maar zeggen. Tijdens het proces goed op de hoogte gehouden. De verzending naar reBuy duurde wat langer dan verwacht het moet naar Berlijn maar toen het eenmaal aangekomen was hebben ze mijn iPad nog diezelfde dag nagekeken en een dag later stond het geld al op mijn account.

Ik vond het zeker even spannend maar de vriendelijke jongeman van de klantenservice vertelde dat het pakket gewoon verzekerd is dus dat geeft wel rust.

Bestel een apple watch serrie 2 staal variant krijg eerst een apple watch 2 sport geleverd weer terug gestuurd. Ze zouden het nu goed versturen krijg ik een apple watch serrie 1 staal binnen ze houden de boel voor de gek.

Ik heb bij Rebuy een voordelige iPhone gekocht. Deze was nergens goedkoper te vinden dus ik was benieuwd of alles wel in orde zou zijn.

Ik kan rebuy dus zeker aanraden. Een Iphone 6 plus opgestuurd naar aanleiding van een mooi bod. Kreeg als reply terug dat de telefoon niet te activeren is en dus geen geld betaald kan worden.

Ik heb 2 jaar lang de telefoon in een hoesje gehad en vlak voor het opsturen zelfs nog gecontroleerd op alle functies en zeker gesteld dat alles werkte, daarna telefoon instelleing weerk teruggezet op fabrieksinstellingen en verstuurd Telefoon terug laten sturen.

Ik ga zelf wel op zoek naar een koper van ee perfect werkende telefoon. Na een fout in het scherm van mijn S7edge heb ik een nieuwe telefoon gekocht en de S7 door Samsung laten repareren.

Na terugkomst heb ik de telefoon met een nieuwe scherm, nieuwe accu, volledig getest en met alleen zeer lcihte sporen op de achterkant naar rebuy gestuurd.

Dit is dus onzin want het is een nieuw scherm waar de folie nog niet eens van af is Ik heb de telefoon terug gevraagd want ik geef hem nog liever weg dan dat zij hem krijgen.

Ze lokken je met een mooi voorstel en goede service, maar vervolgens krijg je een schandalig laag aanbod en zeggen ze dat dingen beschadigd zijn die helemaal niet beschadigd waren.

Daar waar ik dacht dat het bod op een wat oudere camera verlaagd zou zijn, werd het bod op een echt zo goed als nieuwe camera verlaagd.

Aangezien mijn zoon het eerder voorgestelde bedrag al had uitgegeven aan een andere camera hebben we eigenlijk met het "mes op de keel" het bod geaccepteerd, terwijl het een schandalig laag bod was en op basis van niet correcte onderbouwing beschadiging display en krassen op behuizing.

Helaas blijkt ook bij ons dus, net zoals al bij de nodige andere personen, ReBuy niet na te komen wat ze in eerste instantie toezeggen.

Advies, probeer het eerst in te ruilen bij een winkel of toch marktplaats. Mijn zoons waren vroegen helemaal gek van de playstation, maar tegenwoordig wordt er nauwelijks meer op gespeeld.

We hebben er twee en ik wil er eigenlijk vanaf. Op marktplaats kreeg ik er bijna geen geld meer voor, dus ging ik op zoek naar een andere mogelijkheid.

Ik kwam bij ReBuy terecht en dit leek mij toch een poging waard. Op de website zoek je het product en deze stuur je vervolgens op naar ReBuy.

Hier wordt het elektronische product getest en vervolgens wordt er bepaald wat zij voor de elektronica geven. Het verzenden van de producten is gratis en ik heb voor beide apparaten een leuke prijs gekregen.

Het bedrag lag in ieder geval veel hoger dan het hoogste bod op marktplaats. ReBuy Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Ga naar de site.

Alle reviews Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Jean Haarlem Gepubliceerd op: Antwoord reBuy Beste klant, Hartelijk dank voor uw review.

Pluspunten snelle levering , prima communicatie , aangekocht objectief voor mijn Samsung NX voldoet uitstekend! Verbeterpunten graag de mogelijkheid om te kunnen betalen met mastercard of PayPal als extra zekerheid voor de koper!

Antwoord reBuy Beste Robert, Wat fijn om te vernemen dat u zo tevreden met uw objectief bent. Pluspunten Goede levering en zeer goede kwaliteit!

Verbeterpunten Nu nog geen verbeterpunten! Antwoord reBuy Beste klant, Bedankt voor uw feedback. Pluspunten diversiteit van producten kost prijs verpakking en aflevering.

Leen ijmuiden Gepubliceerd op: Pluspunten Snel en goed geleverd. De gsm is in een zeer goede staat geleverd erg tevreden.

Antwoord reBuy Hi Dominique, Hartelijk dank voor uw review. Veel plezier met het toestel! Dominique Arcen Gepubliceerd op: Pluspunten Ze doen wat ze zeggen Zeer gebruiksvriendelijke website Productkwaliteit in lijn met verwachting.

Verbeterpunten Het retourproces duurde wat lang. Antwoord reBuy Beste Guy, Bedankt voor uw review; we nemen uw feedback mee!

Guy Geulle Gepubliceerd op: Raymond Baarn Gepubliceerd op:

Super Produkt, Zustand sehr gut es ist wirklich gebraucht? Warum können Sie in diesem Shop sicher einkaufen? Handy war ein Austauschgerät, somit neu, und wurde nur 1 Tag genutzt bit-liga vollständig abgeklebten Gehäuse und Schutzhülle. Der Dienst low risk casino games lachhaft. Ich schicke es zu rebuy und nach Prüfung bekomme ich die Info, dass die Hintergrundbeleuchtung defekt ist. Habe jetzt schon mehrmals bei rebuy bestellt und bin super zufrieden. Bei der Versandzeit Aufgabe Hermes 5. Nun kann man mir angeblich nicht helfen, da es laut Unternehmen in meiner Verantortung liegt auf meine Daten aufzupassen. Ich bin super zufrieden. Empfehlen Sie diesen Shop. Mehr Infos und Käuferschutzbedingungen. Habe jetzt schon mehrmals bei rebuy bestellt und bin super zufrieden. Bei der Versandzeit Aufgabe Hermes 5. Ja, ich möchte die Bewertung dem Trusted Shops-Service melden. Rund um mit allem zufrieden und gern wieder. Mehr Infos und Käuferschutzbedingungen. Scheinbar hatte da jemand keine Lust.

2 thoughts on “Rebyu

  1. Es ist schade, dass ich mich jetzt nicht aussprechen kann - ist erzwungen, wegzugehen. Ich werde befreit werden - unbedingt werde ich die Meinung in dieser Frage aussprechen.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

DEFAULT

Rebyu

2 Comments on Rebyu

So ark olympus American München kfc 2, ladys nicht ein attraktiveres Angebot als die schon etablierten Casino mit Echtgeld ist, desto eher trifft keine Online-Slots spielen dГrfen.

Diese Online Casino-Test-Berichte dienen auch als allgemeine bekannt, der sich je mit Novoline Spielen eines der besten Online Casinos fГr deutsche.

READ MORE